ОК “МАКЕДОНИЈА МАКС“ / ОК “УГД СТУДЕНТ-ЖЕНИ“

Преглед

Детали

Датум Време Лига Сезона Коло
14.12.2019 18:00 Прва Државна лига - жени 2019/2020 10. коло

Резултат

Тим12345T
ОК “МАКЕДОНИЈА МАКС“2525253
ОК “УГД СТУДЕНТ-ЖЕНИ“0918210

ОК “МАКЕДОНИЈА МАКС“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

ОК “УГД СТУДЕНТ-ЖЕНИ“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

Судии

Прв судија
Трајков Иван
Втор судија
Попов Димитар
Делегат
Атанасов Трајче