ОК “УНИВЕРЗИТЕТ во ТЕТОВО“ / ОК “МАКЕДОНИЈА МАКС“

Преглед

Детали

Датум Време Лига Сезона Коло
18.02.2020 20:00 Прва Државна лига - жени 2019/2020 Втора фаза 2.1

Резултат

Тим12345T
ОК “УНИВЕРЗИТЕТ во ТЕТОВО“ – ЖЕНИ17132525122
ОК “МАКЕДОНИЈА МАКС“25251422153

ОК “УНИВЕРЗИТЕТ во ТЕТОВО“ – ЖЕНИ

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

ОК “МАКЕДОНИЈА МАКС“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

Судии

Прв судија
Серафимовски Предраг
Втор судија
Јосифовски Драган
Делегат
Ристоски Љупчо