ОК “МАКЕДОНИЈА МАКС“ / ОК “УСКАНА“

Преглед

Детали

Датум Време Лига Сезона Коло
08.12.2018 16:30 Прва Државна лига - жени 2018/2019 9

Резултат

Тим12345T
ОК “МАКЕДОНИЈА МАКС“1818240
ОК “УСКАНА“2525253

ОК “МАКЕДОНИЈА МАКС“

ОК “УСКАНА“

Судии

Прв судија
Трајков Иван
Втор судија
Ричлиев Филип
Делегат
Карановиќ Зоран