ОК “НАКОВСКИ ВОЛЕЈ“ / ОК “БАМИ КОР“

Преглед

Детали

Датум Време Лига Сезона Коло
15.11.2019 17:00 Прва Државна лига - жени 2019/2020 5. коло

Резултат

Тим12345T
ОК “НАКОВСКИ ВОЛЕЈ“2525253
ОК “БАМИ КОР“1109170

ОК “НАКОВСКИ ВОЛЕЈ“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

ОК “БАМИ КОР“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

Судии

Прв судија
Трајков Иван
Втор судија
Попов Димитар
Делегат
Атанасов Трајче