ОК “НАКОВСКИ ВОЛЕЈ“ / ОК “ВАРДАР ЖЕНИ 2019“

Преглед

Детали

Датум Време Лига Сезона Коло
20.02.2021 16:00 Прва Државна лига - жени 2020/2021 Втора фаза 1.5

Резултат

Тим12345T
ОК “НАКОВСКИ ВОЛЕЈ“1016130
ОК “ВАРДАР ЖЕНИ 2019“2525253

ОК “НАКОВСКИ ВОЛЕЈ“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

ОК “ВАРДАР ЖЕНИ 2019“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

Судии

Прв судија
Христов Јосип
Втор судија
Саздовски Никола
Делегат
Карановиќ Зоран