ОК “НАКОВСКИ ВОЛЕЈ“ / ОК “ПЕЛИСТЕР ВОЛЕЈ“

Преглед

Детали

Датум Време Лига Сезона Коло
16.02.2019 17:00 Прва Државна лига - жени 2018/2019 2-1-1

Резултат

Тим12345T
ОК “НАКОВСКИ ВОЛЕЈ“2525253
ОК “ПЕЛИСТЕР ВОЛЕЈ“2014120

ОК “НАКОВСКИ ВОЛЕЈ“

ОК “ПЕЛИСТЕР ВОЛЕЈ“

Судии

Прв судија
Трајков Иван
Втор судија
Ричлиев Филип
Делегат
Атанасов Трајче