ОК “НАКОВСКИ ВОЛЕЈ“ / ОК “ПЕЛИСТЕР ВОЛЕЈ“

Преглед

Детали

Датум Време Лига Сезона Коло
21.12.2019 18:00 Прва Државна лига - жени 2019/2020 11. коло

Резултат

Тим12345T
ОК “НАКОВСКИ ВОЛЕЈ“2525253
ОК “ПЕЛИСТЕР ВОЛЕЈ“1413070

ОК “НАКОВСКИ ВОЛЕЈ“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

ОК “ПЕЛИСТЕР ВОЛЕЈ“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

Судии

Прв судија
Зафиров Ѓоре
Втор судија
Жабев Зоран
Делегат
Атанасов Трајче