ОК “НАКОВСКИ ВОЛЕЈ“ / ОК “ПЕЛИСТЕР ВОЛЕЈ“

Преглед

Детали

Датум Време Лига Сезона Коло
24.11.2018 18:00 Прва Државна лига - жени 2018/2019 7

Резултат

Тим12345T
ОК “НАКОВСКИ ВОЛЕЈ“252125253
ОК “ПЕЛИСТЕР ВОЛЕЈ“192513151

ОК “НАКОВСКИ ВОЛЕЈ“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

ОК “ПЕЛИСТЕР ВОЛЕЈ“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

Судии

Прв судија
Џинес Симон
Втор судија
Трајков Иван
Делегат
Атанасов Трајче