ОК “НАКОВСКИ ВОЛЕЈ“ / ОК “ЈАНТА ВОЛЕЈ КВ“

Преглед

Детали

Датум Време Лига Сезона Коло
30.03.2019 18:00 Прва Државна лига - жени 2018/2019 2-1-7

Резултат

Тим12345T
ОК “НАКОВСКИ ВОЛЕЈ“2525253
ОК “ЈВ КИСЕЛА ВОДА“1212230

ОК “НАКОВСКИ ВОЛЕЈ“

ОК “ЈВ КИСЕЛА ВОДА“

Судии

Прв судија
Зафиров Ѓоре
Втор судија
Новачев Сашо
Делегат
Атанасов Трајче