ОК “ПЕЛИСТЕР ВОЛЕЈ“ / ОК “БАМИ КОР“

Преглед

Детали

Датум Време Лига Сезона Коло
29.02.2020 12:00 Прва Државна лига - жени 2019/2020 Втора фаза 2.3

Резултат

Тим12345T
ОК “ПЕЛИСТЕР ВОЛЕЈ“2525253
ОК “БАМИ КОР“1320170

ОК “ПЕЛИСТЕР ВОЛЕЈ“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

ОК “БАМИ КОР“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

Судии

Прв судија
Зафиров Ѓоре
Втор судија
Жабев Зоран
Делегат
Трајков Мирко