ОК “ПЕЛИСТЕР ВОЛЕЈ“ / ОК “БАМИ КОР“

Преглед

Детали

Датум Време Лига Сезона Коло
05.12.2020 15:30 Прва Државна лига - жени 2020/2021 Втора фаза 2.1

Резултат

Тим12345T
ОК “ПЕЛИСТЕР ВОЛЕЈ“2525253
ОК “БАМИ КОР“1122030

ОК “ПЕЛИСТЕР ВОЛЕЈ“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

ОК “БАМИ КОР“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

Судии

Прв судија
Василевски Васко
Втор судија
Поповски Златко
Делегат
Николоски Андреј