ОК “ПЕЛИСТЕР ВОЛЕЈ“ / ОК “ВИКТОРИ ВОЛЕЈ“

Преглед

Детали

Датум Време Лига Сезона Коло
14.12.2019 17:00 Прва Државна лига - жени 2019/2020 10. коло

Резултат

Тим12345T
ОК “ПЕЛИСТЕР ВОЛЕЈ“1810120
ОК “ВИКТОРИ ВОЛЕЈ“2525253

ОК “ПЕЛИСТЕР ВОЛЕЈ“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

ОК “ВИКТОРИ ВОЛЕЈ“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

Судии

Прв судија
Амбарков Орданче
Втор судија
Зафиров Ѓоре
Делегат
Здравески Здравко