ОК “ПЕЛИСТЕР ВОЛЕЈ“ / ОК “ВИКТОРИ ВОЛЕЈ“

Преглед

Детали

Датум Време Лига Сезона Коло
11.04.2021 Одложен Прва Државна лига - жени 2020/2021 Втора фаза 2.4

Резултат

Тим12345T
ОК “ПЕЛИСТЕР ВОЛЕЈ“252526253
ОК “ВИКТОРИ ВОЛЕЈ“142128231

ОК “ПЕЛИСТЕР ВОЛЕЈ“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

ОК “ВИКТОРИ ВОЛЕЈ“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000