ОК “ПЕЛИСТЕР ВОЛЕЈ“ / ОК “ВИКТОРИ ВОЛЕЈ“

Преглед

Детали

Датум Време Лига Сезона Коло
30.03.2019 17:00 Прва Државна лига - жени 2018/2019 2-1-7

Резултат

Тим12345T
ОК “ПЕЛИСТЕР ВОЛЕЈ“172429201
ОК “ВИКТОРИ ВОЛЕЈ“252627253

ОК “ПЕЛИСТЕР ВОЛЕЈ“

ОК “ВИКТОРИ ВОЛЕЈ“

Судии

Прв судија
Амбарков Орданче
Втор судија
Жабев Зоран