ОК “ПЕЛИСТЕР ВОЛЕЈ“ / ОК “МАКЕДОНИЈА МАКС“

Преглед

Детали

Датум Време Лига Сезона Коло
11.03.2020 20:00 Прва Државна лига - жени 2019/2020 Втора фаза 2.4

Резултат

Тим12345T
ОК “ПЕЛИСТЕР ВОЛЕЈ“231625211
ОК “МАКЕДОНИЈА МАКС“252523253

ОК “ПЕЛИСТЕР ВОЛЕЈ“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

ОК “МАКЕДОНИЈА МАКС“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000