ОК “ПЕЛИСТЕР ВОЛЕЈ“ / ОК “НАКОВСКИ ВОЛЕЈ“

Преглед

Детали

Датум Време Лига Сезона Коло
22.03.2019 19:00 Прва Државна лига - жени 2018/2019 2-1-6

Резултат

Тим12345T
ОК “ПЕЛИСТЕР ВОЛЕЈ“162520131
ОК “НАКОВСКИ ВОЛЕЈ“252325253

ОК “ПЕЛИСТЕР ВОЛЕЈ“

Блок
0

ОК “НАКОВСКИ ВОЛЕЈ“

Блок
0

Судии

Прв судија
Василевски Васко
Втор судија
Поповски Златко