ОК “ПЕЛИСТЕР ВОЛЕЈ“ / ОК “РАБОТНИЧКИ – ЖЕНИ“

Преглед

Детали

Датум Време Лига Сезона Коло
12.04.2019 19:30 Прва Државна лига - жени 2018/2019 2-1-9

Резултат

Тим12345T
ОК “ПЕЛИСТЕР ВОЛЕЈ“1710170
ОК “РАБОТНИЧКИ – ЖЕНИ“2525253

ОК “ПЕЛИСТЕР ВОЛЕЈ“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

ОК “РАБОТНИЧКИ – ЖЕНИ“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

Судии

Прв судија
Јаневиќ Моника
Втор судија
Василевски Васко
Делегат
Пеица Светислав