ОК “ПЕЛИСТЕР ВОЛЕЈ“ / ОК “СТРУМИЦА ЖЕНИ“

Преглед

Детали

Датум Време Лига Сезона Коло
02.11.2020 18:00 Прва Државна лига - жени 2020/2021 3. коло

Резултат

Тим12345T
ОК “ПЕЛИСТЕР ВОЛЕЈ“192621181
ОК “СТРУМИЦА ЖЕНИ“252425253

ОК “ПЕЛИСТЕР ВОЛЕЈ“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

ОК “СТРУМИЦА ЖЕНИ“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

Судии

Прв судија
Амбарков Орданче
Втор судија
Жабев Зоран
Делегат
Трајков Мирко