ОК “ПЕЛИСТЕР ВОЛЕЈ“ / ОК “УГД СТУДЕНТ-ЖЕНИ“

Преглед

Детали

Датум Време Лига Сезона Коло
01.12.2018 16:00 Прва Државна лига - жени 2018/2019 8

Резултат

Тим12345T
ОК “ПЕЛИСТЕР ВОЛЕЈ“2525253
ОК “УГД СТУДЕНТ-ЖЕНИ“1517180

ОК “ПЕЛИСТЕР ВОЛЕЈ“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

ОК “УГД СТУДЕНТ-ЖЕНИ“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

Судии

Прв судија
Василевски Васко
Втор судија
Поповски Златко
Делегат
Николоски Андреј