ОК “ПЕЛИСТЕР ВОЛЕЈ“ / ОК “УНИВЕРЗИТЕТ во ТЕТОВО“

Преглед

Детали

Датум Време Лига Сезона Коло
02.11.2019 16:00 Прва Државна лига - жени 2019/2020 3. коло

Резултат

Тим12345T
ОК “ПЕЛИСТЕР ВОЛЕЈ“26141925142
ОК “УНИВЕРЗИТЕТ во ТЕТОВО“ – ЖЕНИ24252517163

ОК “ПЕЛИСТЕР ВОЛЕЈ“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

ОК “УНИВЕРЗИТЕТ во ТЕТОВО“ – ЖЕНИ

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

Судии

Прв судија
Зафиров Ѓоре
Втор судија
Жабев Зоран
Делегат
Николоски Андреј