ОК “ПЕЛИСТЕР ВОЛЕЈ“ / ОК “УНИВЕРЗИТЕТ во ТЕТОВО“

Преглед

Детали

Датум Време Лига Сезона Коло
15.12.2018 15:30 Прва Државна лига - жени 2018/2019 10

Резултат

Тим12345T
ОК “ПЕЛИСТЕР ВОЛЕЈ“2525253
ОК “УНИВЕРЗИТЕТ во ТЕТОВО“ – ЖЕНИ2321150

ОК “ПЕЛИСТЕР ВОЛЕЈ“

ОК “УНИВЕРЗИТЕТ во ТЕТОВО“ – ЖЕНИ

Судии

Прв судија
Василевски Васко
Втор судија
Поповски Златко
Делегат
Николоски Андреј