ОК “ПЕЛИСТЕР ВОЛЕЈ“ / ОК “УСКАНА“

Преглед

Детали

Датум Време Лига Сезона Коло
15.02.2020 17:00 Прва Државна лига - жени 2019/2020 Втора фаза 2.1

Резултат

Тим12345T
ОК “ПЕЛИСТЕР ВОЛЕЈ“192519211
ОК “УСКАНА“251925253

ОК “ПЕЛИСТЕР ВОЛЕЈ“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

ОК “УСКАНА“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

Судии

Прв судија
Јаневиќ Моника
Втор судија
Ѓорѓиев Орце
Делегат
Николоски Андреј