ОК “ПЕЛИСТЕР ВОЛЕЈ“ / ОК “ФИТ ФАН ВОЛЕЈ“

Преглед

Детали

Датум Време Лига Сезона Коло
12.12.2020 15:30 Прва Државна лига - жени 2020/2021 Втора фаза 2.2

Резултат

Тим12345T
ОК “ПЕЛИСТЕР ВОЛЕЈ“19242525122
ОК “ФИТ ФАН ВОЛЕЈ“25262223153

ОК “ПЕЛИСТЕР ВОЛЕЈ“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

ОК “ФИТ ФАН ВОЛЕЈ“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

Судии

Прв судија
Новачев Сашо
Втор судија
Зафиров Ѓоре
Делегат
Николоски Андреј