ОК “ПЕЛИСТЕР ВОЛЕЈ“ / ОК “ЈАНТА ВОЛЕЈ ФОРЦА“

Преглед

Детали

Датум Време Лига Сезона Коло
27.03.2021 15:00 Прва Државна лига - жени 2020/2021 Втора фаза 2.10

Резултат

Тим12345T
ОК “ПЕЛИСТЕР ВОЛЕЈ“22252225153
ОК “ЈАНТА ВОЛЕЈ ФОРЦА“25202520092

ОК “ПЕЛИСТЕР ВОЛЕЈ“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

ОК “ЈАНТА ВОЛЕЈ ФОРЦА“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000