ОК “ПЕЛИСТЕР ВОЛЕЈ“ / ОК “ЈАНТА ВОЛЕЈ КВ“

Преглед

Детали

Датум Време Лига Сезона Коло
02.03.2019 17:00 Прва Државна лига - жени 2018/2019 2-1-3

Резултат

Тим12345T
ОК “ПЕЛИСТЕР ВОЛЕЈ“1717160
ОК “ЈВ КИСЕЛА ВОДА“2525253

ОК “ПЕЛИСТЕР ВОЛЕЈ“

ОК “ЈВ КИСЕЛА ВОДА“

Судии

Прв судија
Жабев Зоран
Втор судија
Јовчевски Стојанче
Делегат
Пеица Светислав