ОК “РАБОТНИЧКИ – СКОПЈЕ “ / ОК “УНИВЕРЗИТЕТ во ТЕТОВО“ – ЖЕНИ

Преглед

Детали

Датум Време Лига Сезона Коло
20.02.2021 18:00 Прва Државна лига - жени 2020/2021 Втора фаза 1.5

Резултат

Тим12345T
ОК “РАБОТНИЧКИ – СКОПЈЕ “232525253
ОК “УНИВЕРЗИТЕТ во ТЕТОВО“ – ЖЕНИ251717161

ОК “РАБОТНИЧКИ – СКОПЈЕ “

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

ОК “УНИВЕРЗИТЕТ во ТЕТОВО“ – ЖЕНИ

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

Судии

Прв судија
Јаневиќ Моника
Втор судија
Јовчевски Стојанче
Делегат
Пеица Светислав