ОК “СТРУМИЦА ЖЕНИ“ / ОК “ВАРДАР ЖЕНИ 2019“

Преглед

Детали

Датум Време Лига Сезона Коло
30.03.2021 18:00 Прва Државна лига - жени 2020/2021 Втора фаза 1.9

Резултат

Тим12345T
ОК “СТРУМИЦА ЖЕНИ“251518221
ОК “ВАРДАР ЖЕНИ 2019“172525253

ОК “СТРУМИЦА ЖЕНИ“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

ОК “ВАРДАР ЖЕНИ 2019“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

Судии

Прв судија
Амбарков Орданче
Втор судија
Белевски Иван
Делегат
Џинес Симон