ОК “СТРУМИЦА ЖЕНИ“ / ОК “ВИКТОРИ ВОЛЕЈ“

Преглед

Детали

Датум Време Лига Сезона Коло
22.02.2020 19:00 Прва Државна лига - жени 2019/2020 Втора фаза 1.2

Резултат

Тим12345T
ОК “СТРУМИЦА ЖЕНИ“2525253
ОК “ВИКТОРИ ВОЛЕЈ“2023150

ОК “СТРУМИЦА ЖЕНИ“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

ОК “ВИКТОРИ ВОЛЕЈ“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

Судии

Прв судија
Трајков Иван
Втор судија
Ричлиев Филип
Делегат
Атанасов Трајче