ОК “СТРУМИЦА ЖЕНИ“ / ОК “УНИВЕРЗИТЕТ во ТЕТОВО“ – ЖЕНИ

Преглед

Детали

Датум Време Лига Сезона Коло
06.03.2021 18:30 Прва Државна лига - жени 2020/2021 Втора фаза 1.7

Резултат

Тим12345T
ОК “СТРУМИЦА ЖЕНИ“2525253
ОК “УНИВЕРЗИТЕТ во ТЕТОВО“ – ЖЕНИ0916160

ОК “СТРУМИЦА ЖЕНИ“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

ОК “УНИВЕРЗИТЕТ во ТЕТОВО“ – ЖЕНИ

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

Судии

Прв судија
Ричлиев Филип
Втор судија
Трајков Иван
Делегат
Атанасов Трајче