ОК “СТРУМИЦА ЖЕНИ“ / ОК “ЈАНТА ВОЛЕЈ Ф“

Преглед

Детали

Датум Време Лига Сезона Коло
29.02.2020 13:00 Прва Државна лига - жени 2019/2020 Втора фаза 1.3

Резултат

Тим12345T
ОК “СТРУМИЦА ЖЕНИ“25282220112
ОК “ЈАНТА ВОЛЕЈ ФОРЦА“17262525153

ОК “СТРУМИЦА ЖЕНИ“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

ОК “ЈАНТА ВОЛЕЈ ФОРЦА“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

Судии

Прв судија
Амбарков Орданче
Втор судија
Белевски Иван
Делегат
Атанасов Трајче