ОК “СТРУМИЦА ЖЕНИ“ / ОК “ЈВ КИСЕЛА ВОДА“

Преглед

Детали

Датум Време Лига Сезона Коло
22.02.2021 18:00 Прва Државна лига - жени 2020/2021 Втора фаза 1.5

Резултат

Тим12345T
ОК “СТРУМИЦА ЖЕНИ“172425171
ОК “ЈВ КИСЕЛА ВОДА“252619253

ОК “СТРУМИЦА ЖЕНИ“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

ОК “ЈВ КИСЕЛА ВОДА“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

Судии

Прв судија
Зафиров Ѓоре
Втор судија
Новачев Сашо
Делегат
Атанасов Трајче