ОК “СТРУМИЦА ЖЕНИ“ / ОК “ЈВ КИСЕЛА ВОДА“

Преглед

Детали

Датум Време Лига Сезона Коло
12.11.2020 Одложен Прва Државна лига - жени 2020/2021 2. коло

Резултат

Тим12345T
ОК “СТРУМИЦА ЖЕНИ“15162525122
ОК “ЈВ КИСЕЛА ВОДА“25252221153

ОК “СТРУМИЦА ЖЕНИ“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

ОК “ЈВ КИСЕЛА ВОДА“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

Судии

Прв судија
Ричлиев Филип
Втор судија
Трајков Иван
Делегат
Атанасов Трајче