ОК “УГД СТУДЕНТ-ЖЕНИ“ / ОК “ВИКТОРИ ВОЛЕЈ“

Преглед

Детали

Датум Време Лига Сезона Коло
12.12.2020 17:30 Прва Државна лига - жени 2020/2021 Втора фаза 2.2

Резултат

Тим12345T
ОК “УГД СТУДЕНТ-ЖЕНИ“2625253
ОК “ВИКТОРИ ВОЛЕЈ“2418150

ОК “УГД СТУДЕНТ-ЖЕНИ“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

ОК “ВИКТОРИ ВОЛЕЈ“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

Судии

Прв судија
Серафимов Благој
Втор судија
Белевски Иван
Делегат
Карановиќ Зоран