ОК “УГД СТУДЕНТ-ЖЕНИ“ / ОК “ПЕЛИСТЕР ВОЛЕЈ“

Преглед

Детали

Датум Време Лига Сезона Коло
10.04.2021 14:00 Прва Државна лига - жени 2020/2021 Втора фаза 2.13

Резултат

Тим12345T
ОК “УГД СТУДЕНТ-ЖЕНИ“1019170
ОК “ПЕЛИСТЕР ВОЛЕЈ“2525253

ОК “УГД СТУДЕНТ-ЖЕНИ“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

ОК “ПЕЛИСТЕР ВОЛЕЈ“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

Судии

Прв судија
Серафимов Благој
Втор судија
Младеновски Игор
Делегат
Тасев Марјан