ОК “УГД СТУДЕНТ-ЖЕНИ“ / ОК “УНИВЕРЗИТЕТ во ТЕТОВО“

Преглед

Детали

Датум Време Лига Сезона Коло
07.03.2020 17:00 Прва Државна лига - жени 2019/2020 Втора фаза 2.4

Резултат

Тим12345T
ОК “УГД СТУДЕНТ-ЖЕНИ“252225253
ОК “УНИВЕРЗИТЕТ во ТЕТОВО“ – ЖЕНИ162523161

ОК “УГД СТУДЕНТ-ЖЕНИ“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

ОК “УНИВЕРЗИТЕТ во ТЕТОВО“ – ЖЕНИ

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

Судии

Прв судија
Трајков Иван
Втор судија
Ричлиев Филип
Делегат
Џинес Симон