ОК “УГД СТУДЕНТ-ЖЕНИ“ / ОК “ФИТ ФАН ВОЛЕЈ“

Преглед

Детали

Датум Време Лига Сезона Коло
06.03.2021 17:00 Прва Државна лига - жени 2020/2021 Втора фаза 2.7

Резултат

Тим12345T
ОК “УГД СТУДЕНТ-ЖЕНИ“19251125072
ОК “ФИТ ФАН ВОЛЕЈ“25212519153

ОК “УГД СТУДЕНТ-ЖЕНИ“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

ОК “ФИТ ФАН ВОЛЕЈ“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

Судии

Прв судија
Маџаров Ѓоше
Втор судија
Белевски Иван
Делегат
Тасев Марјан