ОК “УГД СТУДЕНТ-ЖЕНИ“ / ОК “ФИТ ФАН ВОЛЕЈ“

Преглед

Детали

Датум Време Лига Сезона Коло
25.10.2020 17:00 Прва Државна лига - жени 2020/2021 2. коло

Резултат

Тим12345T
ОК “УГД СТУДЕНТ-ЖЕНИ“1420180
ОК “ФИТ ФАН ВОЛЕЈ“2525253

ОК “УГД СТУДЕНТ-ЖЕНИ“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

ОК “ФИТ ФАН ВОЛЕЈ“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

Судии

Прв судија
Петров Влатко
Втор судија
Младеновски Игор
Делегат
Тасев Марјан