ОК “УГД СТУДЕНТ-ЖЕНИ“ / ОК “ЈАНТА ВОЛЕЈ ФОРЦА“

Преглед

Детали

Датум Време Лига Сезона Коло
13.03.2021 17:30 Прва Државна лига - жени 2020/2021 Втора фаза 2.8

Резултат

Тим12345T
ОК “УГД СТУДЕНТ-ЖЕНИ“1221230
ОК “ЈАНТА ВОЛЕЈ ФОРЦА“2525253

ОК “УГД СТУДЕНТ-ЖЕНИ“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

ОК “ЈАНТА ВОЛЕЈ ФОРЦА“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

Судии

Прв судија
Маџаров Ѓоше
Втор судија
Маневски Стефан
Делегат
Тасев Марјан