ОК „УГД СТУДЕНТ“ / ОК „ДИБРА ВОЛЕЈ“

Преглед

Детали

Датум Време Лига Сезона Коло
07.03.2019 Одложен Прва Државна лига - мажи 2018/2019 2-2-3

Резултат

Тим12345T
ОК „ШТИП – УГД ШТИП“2525253
ОК „ДИБРА ВОЛЕЈ“2118100

ОК „ШТИП – УГД ШТИП“

ОК „ДИБРА ВОЛЕЈ“

Судии

Прв судија
Серафимов Благој
Втор судија
Маневски Стефан
Делегат
Тасев Марјан