ОК „УГД СТУДЕНТ“ / ОК „УНИВЕРЗИТЕТ во ТЕТОВО“

Преглед

Детали

Датум Време Лига Сезона Коло
17.11.2018 20:00 Прва Државна лига - мажи 2018/2019 4

Резултат

Тим12345T
ОК „ШТИП – УГД ШТИП“202622181
ОК „УНИВЕРЗИТЕТ во ТЕТОВО“252425253

ОК „ШТИП – УГД ШТИП“

ОК „УНИВЕРЗИТЕТ во ТЕТОВО“

Судии

Прв судија
Маџаров Ѓоше
Втор судија
Маневски Стефан
Делегат
Тасев Марјан