ОК „УНИВЕРЗИТЕТ во ТЕТОВО“ / ГОК „БОРЕЦ“

Преглед

Детали

Датум Време Лига Сезона Коло
13.02.2021 20:00 Прва Државна лига - мажи 2020/2021 Втора фаза 1.3

Резултат

Тим12345T
ОК „УНИВЕРЗИТЕТ во ТЕТОВО“2525253
ГОК „БОРЕЦ“1018210

ОК „УНИВЕРЗИТЕТ во ТЕТОВО“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

ГОК „БОРЕЦ“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000