ОК “УНИВЕРЗИТЕТ во ТЕТОВО“ – ЖЕНИ / ОК “РАБОТНИЧКИ – СКОПЈЕ “

Преглед

Детали

Датум Време Лига Сезона Коло
31.03.2021 18:00 Прва Државна лига - жени 2020/2021 Втора фаза 1.10

Резултат

Тим12345T
ОК “УНИВЕРЗИТЕТ во ТЕТОВО“ – ЖЕНИ2525253
ОК “РАБОТНИЧКИ – СКОПЈЕ “1513210

ОК “УНИВЕРЗИТЕТ во ТЕТОВО“ – ЖЕНИ

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

ОК “РАБОТНИЧКИ – СКОПЈЕ “

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

Судии

Прв судија
Јосифовски Драган
Втор судија
Спасовски Далибор
Делегат
Пеица Светислав