ОК “УНИВЕРЗИТЕТ во ТЕТОВО“ – ЖЕНИ / ОК “УГД СТУДЕНТ-ЖЕНИ“

Преглед

Детали

Датум Време Лига Сезона Коло
16.11.2020 18:00 Прва Државна лига - жени 2020/2021 5. коло

Резултат

Тим12345T
ОК “УНИВЕРЗИТЕТ во ТЕТОВО“ – ЖЕНИ2525263
ОК “УГД СТУДЕНТ-ЖЕНИ“2223240

ОК “УНИВЕРЗИТЕТ во ТЕТОВО“ – ЖЕНИ

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

ОК “УГД СТУДЕНТ-ЖЕНИ“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

Судии

Прв судија
Серафимовски Предраг
Втор судија
Јосифовски Драган
Делегат
Ристоски Љупчо