ОК “УНИВЕРЗИТЕТ во ТЕТОВО“ – ЖЕНИ / ОК “МАКЕДОНИЈА МАКС“

Преглед

Детали

Датум Време Лига Сезона Коло
29.11.2020 18:00 Прва Државна лига - жени 2020/2021 7. коло

Резултат

Тим12345T
ОК “УНИВЕРЗИТЕТ во ТЕТОВО“ – ЖЕНИ2525253
ОК “МАКЕДОНИЈА МАКС“1219200

ОК “УНИВЕРЗИТЕТ во ТЕТОВО“ – ЖЕНИ

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

ОК “МАКЕДОНИЈА МАКС“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

Судии

Прв судија
Спасовски Далибор
Втор судија
Јосифовски Драган
Делегат
Ристоски Љупчо