ОК “УНИВЕРЗИТЕТ во ТЕТОВО“ – ЖЕНИ / ОК “СТРУМИЦА ЖЕНИ“

Преглед

Детали

Датум Време Лига Сезона Коло
12.12.2020 18:00 Прва Државна лига - жени 2020/2021 Втора фаза 1.2

Резултат

Тим12345T
ОК “УНИВЕРЗИТЕТ во ТЕТОВО“ – ЖЕНИ2021180
ОК “СТРУМИЦА ЖЕНИ“2525253

ОК “УНИВЕРЗИТЕТ во ТЕТОВО“ – ЖЕНИ

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

ОК “СТРУМИЦА ЖЕНИ“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

Судии

Прв судија
Саздовски Никола
Втор судија
Давитков Марјан
Делегат
Здравески Здравко