ОК “УНИВЕРЗИТЕТ во ТЕТОВО“ – ЖЕНИ / ОК “ВАРДАР ЖЕНИ 2019“

Преглед

Детали

Датум Време Лига Сезона Коло
10.02.2021 18:00 Куп на ОФМ - жени 2020/2021 1/4 финале 1

Резултат

Тим12345T
ОК “УНИВЕРЗИТЕТ во ТЕТОВО“ – ЖЕНИ1915120
ОК “ВАРДАР ЖЕНИ 2019“2525253

ОК “УНИВЕРЗИТЕТ во ТЕТОВО“ – ЖЕНИ

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

ОК “ВАРДАР ЖЕНИ 2019“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

Судии

Прв судија
Давитков Марјан
Втор судија
Ѓорѓиев Орце
Делегат
Пеица Светислав