ОК “УНИВЕРЗИТЕТ во ТЕТОВО“ – ЖЕНИ / ОК “ВАРДАР ЖЕНИ 2019“

Преглед

Детали

Датум Време Лига Сезона Коло
27.02.2021 18:00 Прва Државна лига - жени 2020/2021 Втора фаза 1.6

Резултат

Тим12345T
ОК “УНИВЕРЗИТЕТ во ТЕТОВО“ – ЖЕНИ1618110
ОК “ВАРДАР ЖЕНИ 2019“2525253

ОК “УНИВЕРЗИТЕТ во ТЕТОВО“ – ЖЕНИ

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

ОК “ВАРДАР ЖЕНИ 2019“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

Судии

Прв судија
Здравески Славчо
Втор судија
Јаневиќ Моника
Делегат
Пеица Светислав