ОК “УНИВЕРЗИТЕТ во ТЕТОВО“ – ЖЕНИ / ОК “НАКОВСКИ ВОЛЕЈ“

Преглед

Детали

Датум Време Лига Сезона Коло
31.10.2020 18:00 Прва Државна лига - жени 2020/2021 3. коло

Резултат

Тим12345T
ОК “УНИВЕРЗИТЕТ во ТЕТОВО“ – ЖЕНИ25200825153
ОК “НАКОВСКИ ВОЛЕЈ“22252523052

ОК “УНИВЕРЗИТЕТ во ТЕТОВО“ – ЖЕНИ

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

ОК “НАКОВСКИ ВОЛЕЈ“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

Судии

Прв судија
Христов Јосип
Втор судија
Ѓорѓиев Орце
Делегат
Карановиќ Зоран