ОК “УНИВЕРЗИТЕТ во ТЕТОВО“ / ЖОК “ВАРДАР ЖЕНИ 2019“

Преглед

Детали

Датум Време Лига Сезона Коло
26.10.2019 18:00 Прва Државна лига - жени 2019/2020 2. коло

Резултат

Тим12345T
ОК “УНИВЕРЗИТЕТ во ТЕТОВО“ – ЖЕНИ1918150
ОК “ВАРДАР ЖЕНИ 2019“2525253

ОК “УНИВЕРЗИТЕТ во ТЕТОВО“ – ЖЕНИ

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

ОК “ВАРДАР ЖЕНИ 2019“

S Поени Грешки Поен/сервис Грешка/сервис Грешка/прием Поен/напад Напад/блокиран Грешка/напад Блок
0000000000

Судии

Прв судија
Серафимовски Предраг
Втор судија
Ристовски Милан
Делегат
Трајков Мирко