ОК “УНИВЕРЗИТЕТ во ТЕТОВО“ / ОК “БАМИ КОР“

Преглед

Детали

Датум Време Лига Сезона Коло
09.03.2019 17:00 Прва Државна лига - жени 2018/2019 2-2-4

Резултат

Тим12345T
ОК “УНИВЕРЗИТЕТ во ТЕТОВО“ – ЖЕНИ251519211
ОК “БАМИ КОР“82525253

ОК “УНИВЕРЗИТЕТ во ТЕТОВО“ – ЖЕНИ

ОК “БАМИ КОР“

Судии

Прв судија
Спасовски Далибор
Втор судија
Јосифовски Драган
Делегат
Ристоски Љупчо